Автомобилен уебдизайн

от Jazzko

Да си вдигнат ръцете всички мъже / момчета, които успяват да запазят присъствие на духа при вида ( предшестван естествено от шума ) на лъскавия суперспортен автомобил прелитащ ниско над павета, дупки и чоплещи семки фуражки. Съжалявам, че трябва да го кажа но определено не ви разбирам.

Аз лично някъде след втората половина на първата секунда се намесвам с подобаващо ръмжене и мучене преминаващо в неистово УУУ-МУА-У-У-У-У-У-У-У-У съчетано с плавно движение в областта на врата следващо траекторията описана от изцъклените ми очи.

Винаги следват няколко тежки минути, в които се опитвам да си успокоя пулса, да се върна в разговора или поне да се сетя за какво ставаше дума и да спра да се “радвам”, че не стигат парите за още няколко цилиндъра, 2 ~ 3 литра и четири гуми 295/30ZR19.

Айде пак да се върнем в статията. Представете си шума вдиган от няколко превъплатили се в двигатели дизайнери и програмисти. Работата по новия сайт на Мирослав Димитров в офиса бе неизменно съпътствана от невъобразимата какафония създавана от 6, 8 и 12 цилиндровите мотори, хибридно задвижвани от по 2 бири с 3-ка кебабчета на обяд.

Сериозно! Миро е много готин и сайта стана много як. Той е млад и много талантлив автомобилен дизайнер и определено беше удоволствие за нас да работим заедно. Онлайн портфолиото представя работата му за последните няколко години – изцяло съсредоточена в областта на автомобилния дизайн.

Любопитно е, че аналогичните онлайн портфолиа в света са много малко – явно хората си пазят идеите. Ние пък се радваме на нашето момче, че не е пъзльо и демонстрира самочувствие.

И така флаш сайта потегли с мръсна газ съвсем наскоро. Както винаги даваме гаранция от минимум 10 години при неограничен брой изминати километри и смяна на масло веднъж седмично в петък следобяд.

За тези от вас, на които статията не представи нищо интересно, … ходом марш в колонка по един към най-близката бензиностанция за преливане на очевидно липсващата ви порядъчна доза бензин в кръвта. Мили тарикати, тука номера с газовото не върви :).

Коментари:5

  1. Ewalata pichove !

  2. Iskam da kaja bravo na Miro, za demonstriraniq profesionalizum i stil, v koito az nikoga ne sum se sumnqvala:)!!! Samo admiracii kum saita i kum vsi4ki,u4astvali v suzdavaneto mu! Ot Miro ima o6te mnogo kakvo da vidite:),pozdravi ot men!

  3. Браво!
    Як сайт и работите на Мирослав също са яки.

  4. [...] met with Miro during our work on his personal website (miroslav-dimitrov.net). He was doing some freelance job at this time and it was important to have [...]

  5. [...] Миро се запознахме по време на общата ни работа по уеб сайта му (miroslav-dimitrov.net). По това време той беше завършил [...]

Коментирай