За вратата на входа

от Jazzko

Последната ни разтърсваща офис приказка предизвика небивал читателски интерес по студия, бюра и паланки. Получихме множество запитвания за продължението на историята затова бързаме да ви зарадваме с още малко подробности около вече описаните събития.

vrata.jpg

Сметнахме, че е редно все пак да споменем как започна всичко затова ще върнем лентата малко назад.

Студен юлски ден – някъде около 36/37 градуса на сянка. Из офиса непринудено се носи бяла тишина смущавана единствено от сърцераздирателното “Ооофффффф” болезнено отекващо в резултат на пресния спомен за кебапчета соте и бира със зеле употребени на скоро под една асма.

Няколко капки пот се гонят по една клавиатура без дори да подозират какво ги очаква. Знаете, че неизбежното винаги се случва и то на време и в нашия случай правилото бе потвърдено за пореден път.

vrata21.jpg

Настана мига и ето, изведнъж отекна кански звън, който яростно разряза идилията и се настани в ушите, умовете и сърцата на всички ни. Някой звъни …! Кой ли е пак? Какво ли иска? Чакаме ли някой? Заваляха трескави въпроси. Два разтреперани пръста с нежелание се насочиха към бутона на домофона.

Входната врата изскърца и разкри пред премрежените ни погледи едно зловещо нищо. Точно така нямаше никой. Или поне така решиха възприятията ни отчаяно търсещи бялата тишина.

vrata3.jpg

Всъщност имаше нещо. Имаше нещо синьо. Върху синьото имаше други по малки и по големи бели неща. Явно преди известно време всичките тези неща се бяха съюзили и бяха въвлекли в съзаклятничество и входната врата.

За съжаление, прераснало в последствие в неистова радост, разкрихме тайния съюз чак след известно време, точно когато плъзнаха линиите и релефните лога из офиса.

Вече знаете продължението на историята за това ще вземем предвид риска да станем скучни и банални и ще ви оставим в ръцете на всенародното петъчно веселие. Ооооофффффффф …

Коментари:3

  1. … интересно ми е как го приемат клиентите :) ?
    дали им се вижда “лапешка” работа или оценяват “АРТа”… ?

  2. Ралев – кефят се клиентите, стига да са грамотни :)
    В дания миналото лято правихме един офис така и после имаше само добри отзиви от гостите там, разбира се стаята за срещи не е пипана хаха :)

  3. [...] преобразуването на офиса, вратата и фланелките е съвсем логично да излезем с обновена [...]

Коментирай