Клубна фен култура

от Jazzko

От доста време насам клубния живот се е разпрострял далеч отвъд границите на уикенда така, че се надявам заглавието на поста да не прозвучи странно във Вторник ( a.k.a. Едва началото на тежката работна седмица ).

Ако човек има физически и финансови сили подплатени с желание и настроение – партито е на лице и нито календара, нито часовника са в състояние да попречат на стремежа към забавление. Изпробвано е многократно и работи!

Е ако примерно точно сега се чудите къде да се разбиете и ви харесва модерното хаус звучене ето ви няколко предложения измежду многобройните партита и събития по света и у нас :).

Естествено най-стария и престижен нощен клуб в България – Ялта клуб – повежда парада със селекция от съвременна музика и  неповторима атмосфера.

Ялта Клуб уеб дизайн от RIZN

Ялта Клуб уебсайт от RIZN

Ялта Клуб промоционален уеб сайт от RIZN

Ялта Клуб флаш дизайн от RIZN

Ялта клуб флаш анимация от RIZN

Друго много интересно парти се заформя още от утре в Pacha Moscow, според програмата обявена в официалния уеб сайт. Братушките знаят как да избухват и току в средата на седмицата загряват не с кого да е, а с “Бащата на хаус музиката” Пийт Тонг.

За тези които се усмихнаха като прочетоха името на клуба – това е известна световна верига от нощни клубове и едва ли кулинарната аналогия в названието е подплатена с нещо повече от чисто съвпадение.

Уфф, нещо се обърках! Сега последно Пийт Тонг в Ялта ли ще идва или ще ходи в Москва. Тези сайтове толкова си приличат, че не помня кое къде го гледах … Съжалявам за объркването.

В крайна сметка винаги може да отскочите до Bedroomнаблизо е и всички казват, че било хубаво. Ако се съди по близката стилистика на уеб сайта им и музиката ще е яка и атмосферата ще е на ниво.

Коментари:14

 1. само 85% е рипа този път :) някои елементи са ги имали готови от предишни техни си сайтове :)

 2. Пачата много нагла :((( !
  Бедрум не е като да не са виждали сайта на Ялта, ама пак са дали по нещо от себе си ;)

  Интересно ми е дали сте влезли в няква връзка със “създателите” на Pacha Moscow или с централата на Пача?

  Щом ви копират, значи сте добри !

 3. Доста нагло наистина. Пратете на http://webstein.ru/ един поздрав …

 4. Алеле … не се научиха тия хора.
  Ама каквито клиентите, такива и дизайнерите. Като искат сайтове за по хиляда лева, освен да хванат някой ‘разбиращ’ ученик или студент в свободното му време, друг начин няма.
  Без да се обиждат начинаещите дизайнери, учете се от добрите, подражавайте, но уважавайте и трудът им. Че ще дойде ден, когато ще сте от другата страна и тогава …

 5. http://www.pachamoscow.ru/

  Reported Attack Site!

  This web site at http://www.pachamoscow.ru has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences.

  Attack sites try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.

  Some attack sites intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners.

  ….

 6. :) he he viarno bre

 7. Хехе това си е чисто вдъхновение… :D

 8. Само дето пак са пуснали на pacha сайта :(

 9. Добрый день
  пардон, что пишу на русском языке, но вам немного проще, вы в школе учили русский.

  Сайт ПачаМосков ( , был сделан по техническому заданию НАШИМ ДИЗАЙНЕРОМ. О существовании сайта ЯЛТА клуб нам стало известно только после официального письма.

  Мне как руководителю, сложно оценить есть ли момент плагиата.

  Дизайн был принят и сайт работает.
  Такое бывает http://webstein.ru/paha

 10. Братушка :)

  Ясно е, че ВАШИЯТ ДИЗАЙНЕР е копирал буквално уеб сайта на ЯЛТА, а това е най-нелепото оправдание за плагиатството, което съм чувал.

  Богдане, а ти като ръководител на студиото, може би трябва да помислиш за смяна на работата след като НЕ ВИЖДАШ очевадната прилика.

  Поздрави

 11. [...] вика: Дръжте крадеца! http://www.riznlog.com/%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%…mment-3602 в Любими преди 1 минута edno23.com Начало контакти [...]

 12. “Мне как руководителю, сложно оценить есть ли момент плагиата.”

  Ръководителитлският пост изисква да е сляп или какво? Всеки с повече от 1 около и 10 мозъчни клетки трябва да види безспорната прилика.

 13. Много неграмотно написано.

 14. :) там му е чара…

Коментирай