Спортен полуден

от Jazzko

Онлайн магазин за Спорт Депо

Лято, жега, море до колене, партита на плажа, тежки сутрини и още по тежки обеди. Изобщо екстра време за почивка, което погледнато от спортна гледна точно е тотално и безвъзвратно пропиляно.

Край! Есента е тук и е време да поспортуваме и до колко е възможно да се постегнем преди и по време на зимния, изпълнен с празници, алкохол и холестерол сезон :).

Съвсем не случайно и точно на време на върха на портфолиото ни грейна една спортна звезда – новия онлайн магазин за спортни стоки и аксесоари на веригата Спорт Депо.

Онлайн магазин за спортни стоки - Спорт Депо

Каталога представя все читави спортни марки като Kettler, Lotto, Alpina, Mikasa и Trespass. Определено има избор – спортни облекла, аксесоари, велосипеди, фитнес уреди, сауни, солариуми – за всеки по нещо. Харесахме си един велоергометър за офиса – пести време, аромат тип съблекалня във фитнес зала и перфектно запълва обедната почивка.

В скоро време се очаква преваляванията от сняг да зачестят така, че обърнете внимание на секциите за ски, сноуборд и планински спортове.

До тук беше лесно. Нататък пътя към недостигнатите спортни висини е страшен, но за сметка на това славен.

Коментари:7

 1. Сайта хубав ама много празни места има в него, странен някакси

 2. Сайта не лош, но като всеки спортен сайт в бг непълен.
  Доста ми нявява на artlebedev изпълнение и е малко ‘разхвърлян’. Иконките горе в навигацията са смешни:)и леко леймърски. И другото защо всеки магазин в bg свързан със спорт има покъртително грозно лого и използва възможно най-изчанчените шрифтове?

 3. Не знам мене сайта ми харесва ама вярно е малко празен. Личи си, че си го пълнят хората още и ми се струва, че като си налеят кънтента ще си застане още по добре.

  А иначе точно вектора кефи много щото е чист дизайна и виждаш продуктите – не знам що са ви смешни иконите …

 4. MONOCHROME

 5. MONOCHROME

 6. Е то логото ти го дава клиента и ти не може да го пипаш, нямаш избор :(

 7. Ей браво! Днес видях новата Начална страница на сайта на СпортДепо. Така с продуктите отпред изглежда по-добре. Явно и клиентите са започнали да пълнят сайта, ако и логото пипнат …
  :)

Коментирай