Рожден ден на детето

от Jazzko

Нали знаете какво се е случило на 1ви Юни и какво повелява традицията на този ден? Моля тези, които знаят отговора на този въпрос да сигнализират в най-близката детска градина, където надявам се ще Ви помогнат да преодолеете явното си моментно ментално неразположение.

РИЗН стана на 3-ри

Май стана ясно, че задавам въпроса за да си отговоря сам и по този начин да Ви заинтригувам и накарам да прочетете и тази статия докрая. Както и да е – отговора за нас се крие в две колкото важни толкова и неразривно свързани събития … да ме прощават хората в Уикипедия, който ме изненадаха с егати списъка :).

Добре де Деня на детето е ясен – хубав празник за малчуганите, още по хубав за любящите родители, идеален за изтърваните балони търсещи своята свобода и супер за продавачите на сладолед и семки в парка. Единствено ми стана малко странно като разбрах, че празника е възникнал като такъв в Турция ?!? Просто не знаех.

Втората и същинска причина за възникването на тази статия е нашия Рожден ден. Точно така – рожден ден и то на 1ви Юни :). Преди точно 3 години на тази хубава дата се пръква RIZN Communication Design Василев – Кацов по баща. Какво друго да добавя освен едно – ” Да ни е честито!”. Безспорно бележита дата достойна за всеки настолен календар с картинки на тема “На този ден да почерпят … “. Заповядайте, почерпете се с порцийка смях за наше здраве:

1. Вървят си Уеба, Логото и Кода по улицата и гледат насреща им един РИЗН!

2. Уеба седи с Кода на кафенце и му вика – „Пич, РИЗН каза да се валидираме, че иначе лошо?“

3. Уеба намига на Логото и му вика – „Ей, без тебе съм за никъде!“

4. Кода към Уеба – „Брато, да ти имам дизайна …..“

5. РИЗН имал някаква работа да върши и извикал Логото, Уеба и Кода да помагат …

6. Отива Кода на лекар и доктора му казва – „Кажи на Логото и Уеба да минат първи – ти си след тях.“

7. Влиза логото в магазина и вика – „Дай пет бири за РИЗН, той ти висял с бутилки!“.

8. Оплаква се Уеба на Кода – „Човек, това Лого ми се качи на главата вече!“

9. Седи Логото и си мисли – „Ех, ей сега да имаше една визитка да полегна малко… !“

10. Уеба вика на Кода – „Звънкай на Логото и да ви водя на FWA!“

снимка: Stock.XCHNG

Коментари:1

  1. хаха ами да ви е честито! (макар и на патерици:) ), а това за празника на детето, че е възникнал като такъв в Турция не го знаех….пф!

Коментирай