Гени(г)ални 3D визуализации

от Jazzko

Току що качихме поредното си архитектурно творение и бързаме да се похвалим. Поредните печеливши са пичовете от Genig – студио за архитектурни визуализации, създадено през 2006 година.

Та въпросните Genig се занимават основно с проектиране и изработка на архитектурни презентации, създаване (като цяло) на реалистични триизмерни изображения, 3D модели и анимации, представящи екстериорни и интериорни архитектурни решения – с две (три) думи все креативни люде.

За краткото си съществуване студиото явно успява да се наложи – клиенти са все известни в “страната и чужбина” архитекти, дизайнери и инвестиционни компании.

И как не като още не мога да си вдигна ченето. Рендерите им са жестоки, 100% фото-реалистични, супер подходящи за игрички от рода на “Fake or Not”. Даже прашинки и петънца се виждат тук там …

Ако и вие като нас сте се зарибили, колко му е, може да разцъкате тази вечер 3D-то – навън е зверски студ и все по зле ще става. Превъртате 3D Max-а, разцепвате Mental-Ray-я и засилвате едно портфолийце към Orjo.com – от скоро с нов раздел за 3D и Архитектура. Току виж на някой даровит, все още неоткрит 3D мастър му излязъл късмета.

Стискаме палци :)

Виж уебсайта на Genig

Коментари:7

 1. Много са им добри рендерите. Кълна се!

 2. Супа готин сайт, много як зуум на проектите, страшен е сайта и майсторите зидари ;)

 3. Ах този margin collapse, що му се давате толкова лесно, та чак втори CSS файл има с хак за IE-то …. :)

  Иначе поздравления :)

 4. Кефи! ;)

 5. На пръв поглед, липсва ви едно N в RESIDETIAL под PROJECTS.

 6. Специално за вас другари мисля, че можете много повече. Тука малко постно сте го раздали. Някак си безидейно и отвлечено. Вижда се, че не следвате ясната и пълна с устрем линия начертана от Партията. Иначе като ползваемост молодец другари. Вашите флаш сайтове са от малкото които не ме изнервят с идиотска навигация и загадъчни менюта!

 7. Съгласен съм с другарят Сталин, винаги може повече. Другарю Сталин покажи им правия път, че изгубиха линията. Смело ги напътствай Другарю прикрит в блясъка на своя ореол.

  Покажи им Другарю!

Коментирай