Моята комбинация за страхотна форма през лятото – хранителни добавки и фитнес.

от Maya

Лятото идва съвсем скоро, дрехите стават все по-малко, а желанието ни да изглеждаме перфектно – все по-силно :) Познато ви е нали? Звучи като рекламно изречение, но си е самата истина.

Аз, като единствената дама в екипа на RIZN, обичам да обръщам повече внимание на външния си вид отколкото мъжете в офиса. Всъщност това е спорен въпрос, защото със сигурност има представители на мъжкия пол, които са по-суетни и от мен! Но да се върнем на темата за лятото и морето. Вече правя планове за лятната си отпуска и за това как искам да вляза във супер форма до месец. Именно затова реших, че е време да започна да приемам хранителни добавки. До сега съм пила по най-различни поводи, но този път исках да изпробвам как ще се отразят и на фигурата ми. Комбинацията спорт с хранителни добавки винаги дава още по-бързи и трайни резултати!

Реших да си поръчам онлайн две хранителни добавкиForsLean и Coxamin. Разбира се ги поръчах от последния онлайн магазин, който изработихме в RIZN :)

Първата е доказана с два патента и е за отслабване, и поддържане на чиста телесна маса. Втората хранителна добавка се препоръчва при активен спорт и за здрави коса, нокти, кожа и нерви :).
Поръчах ги и още същия ден бяха при мен и то с безплатна доставка!

След една седмица прием на таблетките вече усещах разлика. Чувствах се в много по-добра кондиция, а апетитът ми беше наистина намалял. Сега, след 1 месец прием освен че съм отслабнала с три килограма, вече съм много по-спокойна. Нямам проблеми с пролетния косопад, пък и кожата на лицето ми светна. И за да не прекаля с хвалебствията спирам до тук.

Споделете и вие своя опит с влизането във форма за лятото, и за това как комбинирате хранителните добавки със спорт.

Чао за сега от мен и до нови срещи онлайн или офлайн на плажа, под чадъра, на първа линия – най-близо до водата :)

Коментари:4

  1. И аз съм много доволен от ФорсЛийн-а. Сложих релефа за 1 мес, вече съм един истински Гларус и паля за Съни Бичес ;)

  2. И аз много искам да отслабна за лятото. Всяка зима качвам едно 3-4 килца и се мъча после да ги сваля преди моренцето. Ходя на фитнес от 3 години, а преди няколко месеца си взех и Forslean. Супер съм доволна от него, защото и при мен имаше супер ефект само за месец. Ама според мен си е важно и човек като го пие наистина да се движи и да не яде някви боклуци, защото само така има бързо действие.

  3. Верно този форс лийн работи!
    Пия го от два месеца и нямам търпение да се покажа на приятелите на Спирита в Бургас. Определено ще има изцъклени погледи!

  4. Доста четох преди да започна да го пия и наистина информацията е написана много коректно. Слабееш, но без да е засметка на разума ти, и с темпове които гарантирано няма как да те повредят. Моя приятелка се “сдоби” с куп болести, бонус от едно бързо слабееене. Сега е дебела и болна. Тук нещата не са така. От края на Май, когато започнах да го пия съм свалила 8.2кг. Има обаче нещо което задължително трябва да правите – да се движите повече. Аз лично плувах. Имам толкова енергия, че мога да плувам с часове. Е, зимата ще е по-трудно, но аз и без това гоня още 2-3 кг. надоло.

Коментирай