Още по интересна работа

от Jazzko

Нали се запознахте с Orjo – точно така онзи работяга с лопатата, който обгрижва и задоволява повсеместната нужда от кандидат артисти, художници, програмисти, архитекти, копирайтъри …. с две думи креативни хаймани :).

Интересна работа за интересни хора

За да остане верен на слогана си Orjo реши да затвърди поставените наскоро основи (beta2) като предложи още по интересни екстри (beta 3) на своите почитатели и приятели из дебрите на необятния нет.

На вниманието на неуморно търсещите своето призвание е предоставена възможността да създадат свой собствен профил. Място за изява или пък онлайн портфолио – задават се стройни редички от талантливи превъплъщения, които сигурни сме ще са доста интересни за всеки уважаващ себе си криейтив ценител.

Ако пък вече си имаш свой собствен сайт или блог посветен на тема сходна с интересите на гореописаната тълпа, Orjo с радост е готов да сподели събраната с пот над лопатата информация с тебе. Всеки решил да встъпи в съюз и да се присъедини към светлата страна ще бъде удостоен със специалното Orjo оръжие, развъртащо с неимоверна сила обяви за работа по съюзническия сайт. За протокола Orjo възнамерява да публикува собственоръчно логото на всеки съмишленик – нека тези от тъмната страна са наясно (и натясно) с кой точно си имат вземане, даване и предлагане на работа.

Все интересни неща полезни както за търсещите своето място под криейтив слънцето така и за предлагащите такива. За тези от вас, които незнайно как все още не са разбрали каква точно е темата на настоящия пост – Orjo е един наш вече не толкова нов проект за уеб сайт предлагащ предварително селектирани, артистично прицелени обяви за работа.

Нека обявите за работа бъдат с тебе Orjo – и ние сме с теб.

Коментирай