RIZN Entertainment Presents …

от Jazzko

Добре дошли на премиерата на най-новата серия на нашумялия в последно време уеб сайт на RIZN Communication Design Studio. Заповядайте, Вашето място е най-отпред, пред самия екран. Настанете се удобно, прожекцията започва всеки момент. Пожелаваме Ви приятно гледане.

rizn_presents2.jpg

Този път сериозно! В началото на седмицата разбунихме духовете с едно паразитно съобщение за премиерата на новата версия на нашия сайт – в чест на 1ви Април разбира се. И все пак както винаги и в тази безобидна лъжа имаше частица истина …

След няколко месеца на неуморен труд, развинтване на въображение, шеметни сгромолясвания на земята и крадене на свободно време от проекти за външни и вътрешни клиенти най-накрая успяхме да оборим приказката за обущаря, който горкия все ходел бос.

Официално обявяваме старта на обновената българска версия на сайта ни, публикуван на адрес www.rizn.bg. Както винаги и във всяко едно начинание се опитахме да дадем най-доброто от себе си. Надяваме се да го оцените по достойнство.

Мненията, коментарите и препоръките са разрешени по default. Много ни се иска да съборим и още една приказка днес – тази за Овчарчето Калидко …

Наистина сайта е съвсем нов и стана много готин :). Уверете се сами!

Коментари:3

  1. Бе вие май пак се ебавате :)

  2. На home page пише “…нашумЯлия в последно време уеб сайт…”
    Според мен е правилно е нашумЕлия в последно време уеб сайт и т.н.

  3. Доста добре изпълнена работа. И в техническо и в графично отношение. Респект!

Коментирай