RIZN v2.0

от Jazzko

След безкрайно дългото чакане, дузината просрочени срокове и отложени пускови дата искам с трепет, нескрито вълнение, щастие и една невинна сълзица в лявото око да обявя … “Да ни е честита втората версия на сайта на RIZN!”

rizn_logo.gif

Воистина – новият ни сайт вече е факт. Да, да разбира се заповядайте, разгледайте, дайте по едно мнение. Наистина се надяваме да споделите нашата радост и удоволствие от изживяването пред монитора.

За тези, които все още недоумяват за какво става въпрос – току що обявихме старта на новата версия на фирмения ни уеб сайт на адрес http://www.rizn.bg. Знаете, че всяко начало е трудно, в нашия случай продължението бе още по-трудно за това се извиняваме предварително за това, че някой от секциите все още не са напълно функционални. Обещаваме с ръка на сърце да се поправим в наистина най-скоро време.

Ами това е за сега. Както винаги очакваме мнения, коментари, поздравления и предложения за безвъзмездни парични дарения на адрес info (ет) rizn.bg

Коментари:10

 1. Еее евалата :D Най-после да извадите един хубав дизайн и вие :P

 2. basi iakoto!

 3. +1 :)

 4. Уважаем Ризън,

  запознах се отблизо с Вашият нов сайт и трябва да отбележа своето задоволство от постигнатата симбиоза между копцептуална многопластовост и творческа амбивалентност.

  Поздравявам Ви за оригиналното визуална концепция, като използвам случая да обърна специално внимание на корелацията Художническа Палитра (горен десен ъгъл) TFT монитор (долу вляво). Това смело, за мнозина дори скандално решение придава на Вашето интернет пространсво безспосрно новаторски облик, адекватен на контемпоралната мултимедийна реалия.

  Като добавим към дотук изброеното Вашата изострена чувствителност при подбора на шрифтове, както и иновативното боравене с цветове, получаваме един от най-мултимедийните и трансгранични сайтове за последното столетие, по един особен начин корелиращ със заобикалящата ни интерклултурна среда на възприятие. Като такава.

  Поздравявам Ви за до голяма степен задоволителната работа и декларирам своето изначално намерение да препоръчам услугите Ви на многобройните си съмишленици, опериращи в широката сфера на земеделието и свиневъдството.

  Искренно Ваш,

  Хлебаров

 5. Забелязвам, че си имате нов фен клуб http://www.kesselskramer.com/ …нещо ме съмняват с рефреша на страницата ;)

 6. [...] В началото на седмицата разбунихме духовете с едно паразитно съобщение за премиерата на новата версия на нашия сайт – в чест [...]

 7. Поздравления!

 8. Страхотна работа!

  Поздравявам Ви за огромния труд който сте вложили в изграждането на новия си сайт. Всяка минута изкарана пред PC-тата си e заслужавала труда.
  IA Ви е страхотна :)

  Поздрави,
  мартина

 9. [...] ли някой да пусне статия менте по случай 1-ви април http://www.riznlog.com/rizn-v20/ в Любими преди 53 секунди edno23.com Начало контакти [...]

 10. [...] плачи, @h4ckY, не тъжи, че станах ази дизайнер http://www.riznlog.com/rizn-v20/ в Любими преди 1 минута edno23.com Начало контакти [...]

Коментирай