Team building с куче, уеб сайтове и без климатици!

от Maya

Само преди месец искахме да ни е топло, да пече слънце и да сме по-леко облечени. Поискахме и се случи. Ето ни сега – жега, парещо слънце и вече сме почти без дрехи! Колкото и да се разсъбличаме обаче не можем да се разхладим. Миналата седмица решихме, че това не може да продължава повече така, и че е най-добре вместо да се потим в София на климатици, през weekend-а да си направим team building в едно планинско селце близо до Самоков. Много добър избор! :)

Селска къща, басейн, планина, смях, коктейли, музика и весели разговори. От доста време не си бях почивала така – на 100 %. Обичам динамиката, но се оказа, че успяхме само за няколко часа да превключим на селския ритъм, приятелския тон на домакините, домашната лютеница и туршия с мед на стопанката. Кучето Янтра ни следваше навсякъде, където имаше сянка и ни пазеше от случайните минувачи.

А колкото до активностите ни, те бяха ядене на сладолед, скачане в басейна, разходка под дъжда (добре, че се прибрахме навреме, защото се обърна на град), пиене на кафе и browse-ване през iphone-ите ни. Все пак не успяхме да се сдържим и попрегледахме няколко уеб сайта, свалихме си програмки за Smartphone-ите, гледахме клипчета онлайн и разбира се се Check-нахме навсякъде през Foursquare. Нашата страхотна комбинация за добро прекарване на жежкото лято се оказа готина компания, вкусна домашна храна и басейн с гледка към планинските върхове. Какво му трябва на човек? :)

Коментари:1

  1. Брях, какви левенти :)

Коментирай