WordPress за Андроид

от Maya

Страхотно е да си пийваш следобедно неделно чайче в кафенцето отсреща, да преглеждаш последните публикации в любимите си блоговете, от мобилния си телефон и да се наслаждаваш на всичко, което се случва около теб.

А според мен е още по-страхотно да можеш да напишеш и публикуваш от личния си блог, през мобилния си телефон историята, която току що ти се е случила, и която не търпи отлагане, напира да излезе в интернет пространството още сега, топла, топла. Това е възможно за притежателите на телефони (или таблети) с Андроид благодарение на приложението, което може да свалите от Android Market. Юнаците от WordPress и Кристоф Донер пуснаха нова версия 1.3.9, в която са добавени нови функционалности.

В WordPress 1.3.9 са отстранени някои грешки от старата версия като:

  • използване на EXTRA_SUBJECT когато добавяте споделено съдържание в публикация.
  • Грешна дата на коментарите ако са написани от различна часова зона в сравнение с часовата зона на WordPress блога.
  • Обновяване на превода на испански.

Оставяме ви в компанията на Wordpess с пожелание да се възползвате от чудесния предстоящ weekend и да споделите с всички ваши приятели истории, емоции и важни открития от изминалите дни!

Можете да изтеглите последната версия на WordPress от Android Market.

Коментари:4

  1. Чайче с ВПресата в кварталното кафе ми е любимото неделно преживяване :)

  2. Много добре казано:) Аз страшно много обичам да си блогвам от всякакви места, но за момента го правя от лаптопа, защото нямам smartphone. :)

  3. [...] This post was mentioned on Twitter by Riznlog.com, Riznlog.com. Riznlog.com said: На чаша чай в компанията на WordPress http://fb.me/RRkMQyYv [...]

  4. Интересно е това приложение и доста по-удобно от пускането през браузъра. WordPress-а е само още една причина да харесвам Android-а!

Коментирай